Tips på ett massage-företag

Hej och god dagens! Jag hoppas att ni alla mår alla tiders och att ni tycker det ska bli roligt och intressant att få läsa inläggen som jag ska lägga ut här idag. Jag kommer att börja den här tisdagen med att berätta om ett företag som erbjuder massage. Jag har haft problem med mina rygg, problem som blivit värre med tiden. Jag bor i Boxholm och började att se mig om efter möjligheten till att få massage här i Boxholm med omnejd då jag hörde genom en god vän till min syrra att det finns ett företag som heter Massage & Harmony Mjölby som erbjuder massagebehandlingar. 

Min syrras gode vän hade varit där och rekommenderade mig att gå dit, vilket jag gjorde. Nu har jag varit där tre gånger och fått hjälp som är att likna vid ett mirakel, värken är helt borta! Jag vill därför tipsa er läsare som också behöver massage i Boxholm med omnejd om att Massage & Harmony Mjölby finns. Det här är ett företag som vänder sig till dem som skulle behöva massage antingen i Boxholm , Mantorp eller Mjölby. Det är så viktigt att ta hand om kroppen, och det är inte särskilt dyrt att få professionell massage i Boxholm med omnejd när man vänder sig till Massage & Harmony Mjölby. Jag väntade onödigt länge innan jag beställde tid och det tycker jag vore dumt om ni gjorde. Så behöver ni massage tycker jag att ni ska ta och slå en signal till Massage & Harmony Mjölby så snart som möjligt och se till att boka en tid. Ni kan alltid kika vidare på det här företaget inne på deras egen sida också om ni känner för det! De var allt för den här gången, ha en bra dag! 

Min cykel stals, så fick köpa en ny

Det bästa jag kan göra för hälsan är att cykla. Jag har cyklat i ur och skur de senaste åren, men en morgon är jag skulle cykla till jobbet så var min cykel stulen. Såklart blev jag jättebesviken och vad ska man göra? Gjorde visserligen en polisanmälan men den lades ner med en gång, och då återstod inget annat än att köpa en ny cykel. Var köper man en cykel i Falköping med omnejd, det var frågan, och jag googlade lite grann och såg då att det finns ett företag som heter Linderoths Cykel, och jag begav mig dit och där hade de många kvalitetscyklar att välja på och jag köpte en som passar mig och mina behov, och givetvis köpte jag ett av de bästa låsen som finns på marknaden. Om du vill köpa en cykel i Falköping med omnejd så vill jag verkligen tipsa dig om just Linderoths Cykel. Det här är ett företag som har sålt cyklar i 90 år, det är ett familjeföretag som månar om att ha goda relationer till sina kunder. Även om jag för egen del aldrig hade varit hos dem innan, så är det, fick jag veta, många som alltid väljer att vända sig till dem när de ska köpa nya cyklar på grund av att det här är ett företag som bara säljer kvalitetscyklar, till skillnad från många andra. Jag är så glad över min tioväxlade cykel som tar uppförsbackar utan att jag ens blir andfådd. Det gör så mycket för hälsan att cykla, och så är det ett miljövänligt sätt att ta sig fram på. Så när det är dags för er i Falköping med omnejd att köpa en ny cykel så tycker jag att ni ska köpa den hos Linderoths Cykel. 

Healing mot mina ryggsmärtor

Hälsoinläggen är tillbaka kära vänner!

Det var längesen jag delade med mig av ett inlägg som handlade om hälsa, men tiden är inne! Jag har på grund av mitt arbete drabbats av smärtor i ryggen för att jag inte haft de ergonomiska produkterna på mitt kontor, tack o lov så har jag äntligen skaffat rätt produkter. Men problemet pågick i några veckor innan jag provade på healing i Uddevalla hos COz Kraftkällan healing och inre hälsa. Det var en annorlunda men bekväm upplevelse som inte bara hjälpte mig med mina besvär utan också gav mig ett inre lugn och harmoni. Jag hade länge hört att healing ska fungera bra vid sjukdomar och smärtor men var inte riktigt säker på om min besvär var tillräckliga för att de skulle kunna försvinna. Nu kan jag äntligen börja träna igen och inte oroa mig för mer ryggproblem.

Ikväll är det dags för ett nytt pass på gymmet och den här gången blir det zumba för mig, min absoluta favorit! Zumba är ett träningspass där det verkligen är tempo från det att man börjar till att man slutar, det är ingen lugn stund och så får man dessutom lära sig lite schyssta danssteg. Det är inte heller träningspasset som ger dig sådan träningsvärk så att du knappt kan resa dig ur sängen morgonen efter, utan det är ett perfekt pass för den som vill hålla sin hälsa igång och samtidigt ha det lite kul. Igår var jag på spinning och där kan man snacka om träningsvärk som verkligen vägrar att försvinna, det var oerhört tufft att kliva upp morgonen men jag lyckades. Det kommer däremot bli en hel del stretchning innan passet idag så att jag blir mjuk i kroppen och kan hänga med i alla rörelser.

Nu ska jag göra en förtjänt lunch och förbereda mig inför kvällen! Ta hand om din hälsa och sök efter hjälp om du känner av smärtor, healing funkade för mig och vem vet det kanske hjälper dig med!  

Medicinsk fotvård i Gråbo

Jag har så många härliga vänner här på bloggen, en blogg som växer så det knakar, det ser jag på statistiken, det är grymt. Finns det hjärterum så finns det plats för fler läsare, varmt välkomna alla trogna och lojala följare och alla andra nytillkomna. Det ska i dagens inlägg handla om medicinsk fotvård i Gråbo, eftersom att det är många som sagt att de behöver få hjälp med fotvård eller medicinsk fotvård i Gråbo. Jag vill tipsa er om företaget Renèe`s Fotvård, ett företag som jag själv vänt mig till ett tag. 

Även jag har haft svårt att veta till vem jag skulle vända mig för att få medicinsk fotvård i Gråbo. Jag hittade först bara sådana här företag borta i Göteborg, inte så väldigt långt borta kan man tycka men eftersom jag inte har körkort är det ändå rätt så tidsödande med alla buss och spåragnsbyten, detta slipper jag nu. Det var en bekant som berättade om Renèe`s Fotvård, ett företag som jag förstås hade kunnat hitta om jag bara sökt på Google, tänkte inte så långt, hur som helst spelar det ju ingen roll längre i och med att jag fick ett personligt tips på detta företag. Det går att få hjälp med det mesta som har med fötter att göra när man kommer till Renèe`s Fotvård. I och med att det här är ett så pass pålitligt och seriöst företag har jag hela tiden känt mig trygg när jag gått dit och sedan så har jag blivit så mycket bättre i fötterna än vad jag hade vågat tro. Min bekymmer är borta till 90 procent, därför måste jag komma tillbaka i alla fall en eller två gånger till, så får vi hoppas att dessa besvär inte kommer tillbaka sen. 

Gympa och massage

Jag går på gympa. Jag har kommit igång med bättre vanor i livet, det var ett nyårslöfte som jag håller även en bit in på det nya året. Jag är inte 25 längre utan 50 plus, därför är det särskilt bra att röra på sig. Jag har märkt att jag inte är lika vig längre och efter att ha deltagit i dessa gympapass händer det att jag även unnar mig massage på dito företag där jag går på gympa, nämligen Eva Klang Friskvård & Underhållning

Tack vare denna massage i Klippan har jag blivit av med mina muskelspänningar. Dessa spänningar har inget att göra med att jag även gympar, tvärtom så har denna gympa minskat på spänningar och ökat rörligheten i lederna. Jag känner mig 5 år yngre, minst, som ett resultat av kombinationen gympa och massage i Klippan. Hur som helst så har nog åldern ändå tagit ut sin rätt, särskilt i kombination med det tynga och monotona jobb som jag har på en fabrik, inte undra på att jag varit så stel och öm i kroppen. Kan jag hjälpa en enda person till att inte längre ha lika ont i kroppen så vill jag det. Det är därför jag skriver det här inlägget för att berätta om mina personliga goda erfarenheter av denna gympa och massage i Klippan, med en förhoppning om att detta tips ska kunna komma att vara till nytta och glädje för er. Jag tycker helt klart att ni i alla fall till att börja med borde kika in på hemsidan som Eva Klang Friskvård & Underhållning har, och där läsa mer om det som erbjuds inom gympa och massage i Klippan. 

Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Jag har vaknat upp till ännu en dag med ihållande regn, det smattrar mot rutorna och vem som helst kan bli deprimerad. Det är i alla fall en tröst att ha den här bloggen att skriva i, det är så roligt att jag har så många som följer mig och mitt liv i den här bloggen och jag hoppas att mitt bidrag här i dagens första inlägg ska vara ett sådant inlägg som ni kommer kunna ha nytta av att läsa. Jag tror nämligen att ni kunde vara intresserade av att få behandlingar i massage i Visby. Själv har jag behövt hjälp till att slappna av och jag har fått finfin hjälp genom att gå till företaget Rosenmetoden Massage för kropp o själ. 

Jag har varit där några gånger och fått en skön och avkopplande massage och det gör att jag kan hantera livet även när det är som stressigast. Jag är allergisk mot stress och blir splittrad när det kör ihop sig, oavsett om det är på jobbet eller hemma. Jag har lärt mig att lyssna på min kropps signaler, och jag har lärt mig att prioritera vad som är viktigast i livet när det väl gäller. Jag tycker att det är en bra massage som jag får när jag går dit, för den hjälper verkligen och därför vill jag tala om för er att det går att gå till Rosenmetoden Massage för kropp o själ om man befinner sig på Gotland eller i Visby och vill få underbar hjälp till att gå ner i varv och få må gott som människa. Jag hoppas att du kommer att vara snäll mot dig själv och unna dig en sådan här massage i Visby som du får om du går till Rosenmetoden Massage för kropp o själ. 

En välbehövd massage

Med höga ambitioner och massa energi rivstartade jag det nya året … kanske lite för hårt! Viktigt att påminna sig om att också ta hand om sig själv och sin hälsa och det finns väl få saker som är så välgörande som en massage. Annelies Puls & Paus är som en riktig oas med goda energier och jag har sådan tur att hon finns bara drygt 20 minuter från Aneby.

Jag kom till Annelie med spänningar i axlarna och stel i både nacke och rygg, men jag gick där ifrån som en ny människa. Varje gång jag bokar mig för en massage eller liknande må bra-behandling tänker jag varje gång att jag borde göra det här oftare!

Många med mig kan säkert känna igen sig i att tänka att en belöning är man värd efter att man uppnått ett mål. Precis som vi får semester efter att vi jobbat hårt i ett år. Men tänk om vi skulle bli bättre på att fylla på oss själva med energi innan vi krävde resultat, då skulle vi nog orka mer och prestera ännu bättre.

Tranås är en mysig småstad så det känns härligt för både kropp och själ att ta en promenad och kanske stanna till på ett fik efter din massage. Det är en värdefull investering i din hälsa och eftersom du kan boka behandling enkelt genom Boka Direkt så är du bara några knapptryck bort från en skön och avkopplande stund!

Den här tiden på året är ju fortfarande ganska mörk och kylig och jag längtar verkligen efter våren och mer ljus, men nu känner jag mig ordentligt påfylld med ny energi och jag har redan bokat in nästa massage för att bibehålla den här härliga känslan.

Ta hand om dig!